Samarbetspartners

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vill ditt företag eller förening också finnas med här?

Advokat Ulrika Wangle AB– en advokatbyrå som erbjuder högsta service. Advokat Ulrika Wangle är del av Brinn för barnens advokatpool.

Zettergren & Lagercrantz – en advokatbyrå med klientens behov i centrum driver vi framgångsrikt mål i hela landet. Advokat Denise Lagercrantz är del av Brinn för barnens advokatpool.

Anna Ekvall – barnadvokaten Anna Ekvall är del av Brinn för barnens advokatpool.

Saga Min Sag– en webbbutik till minne av ägarens dotter, Saga, 4 år gammal. Saga Min Saga arbetar bland annat för att stödja Barncancerfonden och barns rättigheter.

DoDa Design – tryck på textilier, papp, vägg och glas. Försäljning utav presentartiklar och prydnadsföremål. Hantverk och workshop.

Lilla hjärtat vänförenings syfte är att göra skillnad för familjehemsplacerade barn och stötta familjehemmen i deras arbete.

Silanders grafiska – för alla typer av trycksaker ni än behöver. Brinn för barnens samarbetspartner vid manifestation Upprop Socialtjänsten 2.0. Silanders grafiska producerade tryckmaterial med otrolig skicklighet.

JUSTNU – Tryckeri Stockholm Östermalm – är Östermalms lokala tryckeri som tillhandahåller allt inom trycksaker och grafiska tjänster och Brinn för Barnens fantastiska samarbetspartner vid manifestationer och demonstrationer.

Sara Karlsson – arbetar till huvudsak som frilansande sångerska. Är artist och har skrivit Brinn för Barnens egna låt Nu river vi murarna och producerar videos till gruppen.

Ordateljen – Sara Palmkvist, journalist med stort samhällsengagemang som brinner för barns rättigheter.

BPIS, Barnperspektivet i Sverige – arbetar för att barnperspektivet skall bli tydligare i alla delar i samhället som har med barn att göra.

Care By UF – ett UF-företag som donerar pengar genom sålda UF-produkter till fosterhemverksamhet och familjehemsvård.

Västerås Tryckeri – tryck på kläder riktat till företag, föreningar och privatpersoner inom Västerås.

Dala Vinyl & Design – designar och skär ut produkter i vinyl. Finns en hel del färdigt och gör även på beställning för personliga produkter.

PR●Offset – intryck som lämnar avtryck. Ett tryckeri som ger bättre trycksaksekonomi med minsta möjliga miljöavtryck

Brinn för Barnens nätverk

I vårt arbete vill vi möjliggöra möten och god kommunikation mellan oss och våra samarbetspartners samt medlemmar. Vi vill inspirera och byta erfarenheter, samtidigt fylla på vår egna och andras kunskapsbank i alla ämnen som rör barns rättigheter i vårt samhälle. Brinn för Barnen vänder sig till alla som vill arbeta eller engagera sig i arbete för barnens bästa. Privatpersoner, grupper, föreningar och organisationer är alla varmt välkomna! Vi driver ett aktivt utåtriktat arbete digitalt med olika event i samvaro med våra medlemmar och för årlig manifestation i barnens bästas tecken.

Är du intresserad av att nätverka med Brinn för Barnen? Har du information du vill delge dig av? Vill du vara delaktig i vår gemenskap online? I sådana fall finner du oss här: