Samarbetspartners

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vill ditt företag eller förening också finnas med här?

Zettergren & Lagercrantz –  en advokatbyrå med klientens behov i centrum driver vi framgångsrikt mål i hela landet. Advokat Denise Lagercrantz är del av Brinn för barnens advokatpool.

Orrenius & Wangle HB –  en advokatbyrå som erbjuder högsta service. Advokat Ulrika Wangle är del av Brinn för barnens advokatpool.

Anna Ekvall – barnadvokaten Anna Ekvall är del av Brinn för barnens advokatpool.

Sara Karlsson – Arbetar till huvudsak som frilansande sångerska. Är artist och har skrivit Brinn för Barnens egna låt Nu river vi murarna och producerar videos till gruppen.

DoDa Design – tryck på textilier, papp, vägg och glas. Försäljning utav presentartiklar och prydnadsföremål. Hantverk och workshop.

Lilla hjärtat vänförenings syfte är att göra skillnad för familjehemsplacerade barn och stötta familjehemmen i deras arbete.

Ordateljen – Sara Palmkvist, journalist med stort samhällsengagemang som brinner för barns rättigheter.

Saga Min Sag en webbbutik till minne av ägarens dotter, Saga, 4 år gammal. Saga Min Saga arbetar bland annat för att stödja Barncancerfonden och barns rättigheter.

BPIS, Barnperspektivet i Sverige, arbetar för att barnperspektivet skall bli tydligare i alla delar i samhället som har med barn att göra.

Care By UF – ett UF-företag som donerar pengar genom sålda UF-produkter till fosterhemverksamhet och familjehemsvård.

Västerås Tryckeri – tryck på kläder riktat till företag, föreningar och privatpersoner inom Västerås.

Dala Vinyl & Design – Designar och skär ut produkter i vinyl. Finns en hel del färdigt och gör även på beställning för personliga produkter.

PR●Offset – Intryck som lämnar avtryck. Ett tryckeri som ger bättre trycksaksekonomi med minsta möjliga miljöavtryck

Brinn för Barnens nätverk

I vårt arbete vill vi möjliggöra möten och god kommunikation mellan oss och våra samarbetspartners samt medlemmar. Vi vill inspirera och byta erfarenheter, samtidigt fylla på vår egna och andras kunskapsbank i alla ämnen som rör barns rättigheter i vårt samhälle. Brinn för Barnen vänder sig till alla som vill arbeta eller engagera sig i arbete för barnens bästa. Privatpersoner, grupper, föreningar och organisationer är alla varmt välkomna! Vi driver ett aktivt utåtriktat arbete digitalt med olika event i samvaro med våra medlemmar och för årlig manifestation i barnens bästas tecken.

Är du intresserad av att nätverka med Brinn för Barnen? Har du information du vill delge dig av? Vill du vara delaktig i vår gemenskap online? I sådana fall finner du oss här: