Brinn för barnen – tack!

Fallet Tim 3 år har engagerat oerhört många människor och fortsatt har lille Tim inte fått något beslut på hur hans framtid ser ut. Tims familjehemsföräldrar Sandra och Viktor fortsätter kämpa för att deras pojk ska få stanna kvar i sitt hem med sin familj i Skåne. Dessa underbara människor tog sig tid att komma på besök för att överlämna två fantastiska gåvor till oss i Brinn för barnen. Vi fick en oerhört stark och fin tavla skapad av Tims mamma Sandra❤️.

Sen hade Viktors arbetsgivare Hyrtoaletten Göteborg med sig en helt fantastisk gåva. Ett bidrag på 24 000 kronor för att stötta vårt arbete i Brinn för barnen. Gåvan lämnades över av Pia Arvidsson från företaget Hyrtoaletten. Vi vill rikta ett stort tack för Hyrtoalettens värdefulla och viktiga bidrag till vårt arbete att stärka utsatta barns rättigheter här i Sverige.

Varmaste tack till er Sandra och Viktor för er omtanke, VI finns här för er hela vägen❤️.
www.hyrtoaletten.se
#räddatim #brinnförbarnen #barnkonventionen

Skrivet av: Jessica Ivarsson – Brinn för barnen