Brinn för barnen – Jessica jagades med kniv av sin pappa:”Oron fanns där hela tiden”

MåBra – ”Jessica Ivarssons uppväxt var kantad av misshandel och otrygghet.
– Julen var ett ständigt kaos med våld och kränkningar.

Jessica vill uppmana alla som misstänker att barn far illa att agera. Hennes egen uppväxt är drivkraften bakom det engagemang hon har för utsatta barn. Idag är Jessica utbildad civilekonom och arbetar ideellt med organisationen Brinn för Barnen där hon är ordförande.

Från början var Brinn för barnen en grupp på Facebook, som hette ”Brinn för Esmeralda” och startades i samband med den lilla flickans död. I takt med att gruppen växte så växte också viljan att göra mer för utsatta barn.
– Första steget till det vi är idag var att vi blev kontaktade av en person som hade ett barn i sin närhet som for illa, säger Jessica.”

Läs hela artikeln här:
► MåBra – Jessica jagades med kniv av sin pappa:”Oron fanns där hela tiden”