Ett år sedan – Esmeralda – Lilla hjärtat

För ett år sedan idag den 4 oktober hölls det ljuständningar runt om i hela landet för Esmeralda – Lilla hjärtat.
Manifestationen #brinnföresmeralda som från början var tänkt som en minnesstund för Esmeralda hade växt till en ljuständning för alla de tusentals barn som far illa på grund av Sveriges lagstiftning och myndigheter med bristande kompetens.

Efter ljuständningen anslöt sig flera fantastiska kvinnor till det team som blev grunden i Brinn för barnen. Vi ville göra mer! Tillsammans beslöt vi oss för att starta ”Upprop socialtjänsten” – en årlig ljuständning för att belysa bristerna inom socialtjänsten – #uppropsocialtjänsten.

Brinn för barnen skulle bli gruppen som öppnade allmänhetens ögon inför det som sker med våra mest utsatta barn, och idag, bara ett år senare har vi åstadkommit mer än vi kunnat drömma om!

Vi är otroligt stolta och tacksamma över att få vara en del av detta team där alla bidrar med unika egenskaper och tar sig an Brinn för barnens utveckling med bravur. Vi har åstadkommit så mycket tillsammans på kort tid och vi har mer på agendan framöver för att fortsätta utveckla föreningen. Ett särskilt tack till vår ordförande Jessica Ivarsson vars driv och framåtanda har gjort stor skillnad för föreningen.

Trots ett fantastiskt team så hade vi inte kommit långt utan er medlemmar som läser, kommenterar, delar och stöttar oss i arbetet för barnen. Ert stöd betyder allt för oss, stort tack till er från oss i team Brinn för barnen!
Vi glömmer aldrig hur vi svek dig Lilla hjärtat.

Läs även:
► Manifestation – Brinn för Esmeralda