Pris till banbrytande insatser

Nu är det tid att nominera en person som du anser gjort en fantastisk och banbrytande insats för barn i år. Jag kommer nominera Melinda Jacobs för att hennes engagemang och kärlek till Esmeralda lyckats vända samhällets ögon mot utsatta barns situation i Sverige idag. Tack vare hennes insats är barnrättsfrågor nu något som diskuteras flitigt i samhället och äntligen är det en prioriterad fråga hos våra makthavare. Vinnaren får 150 000 kr som ska doneras till välgörande ändamål för barn.

Rösta du med!

”Barnhuset delar ut Stora Priset till den/de som genom banbrytande insatser befrämjat barns och ungdomars sociala förhållanden i vårt land.

Priset kan ges till en eller flera personer, en förening eller organisation. Prissumman är 150 000 kronor som förutsätts skänkas till någon verksamhet inom området sociala insatser för barn och ungdom, som mottagaren själv väljer. Stora Priset inrättades av Barnhusets styrelse 1987.

Nomineringarna skickas med e-post till info@allmannabarnhuset.se och ska innehålla motivering till det förslag som ges.”

Skrivet av: Johanna Stålhandske – Brinn för Barnen

► Stiftelsen Allmänna Barnhuset – Pris till banbrytande insatser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *